Showmodel sidetable Londen met 3 laden

Showmodel sidetable Londen met 3 laden

Prijs was €219,-

Deze blankhouten sidetable komt uit de lijn Londen. Het model is ook verkrijgbaar met 1 lade of 2 laden. Dit model is ideaal als u wat meer ruimte over heeft en ook meer ruimte nodig heeft. Het heeft de volgende afmetingen: B195xD40xH80. Deze wandtafel staat bijvoorbeeld heel mooi in een grote hal of woonkamer. Een handige plek om bijvoorbeeld uw post op te bergen of juist om uw sleutels op een vaste plaats te leggen. Met wat decoratiemateriaal tovert u de sidetable, ook wel wandtafel genoemd, om tot een mooie blikvanger in huis. Dat maakt een sidetable zo veelzijdig.

Veel aanpassingsmogelijkheden

De sidetable Londen met 3 laden kunt u natuurlijk onbehandeld laten. Dat is hoe dit model standaard geleverd wordt. Past dit niet helemaal binnen uw interieur? Pas dan de wandtafel aan uw smaak en stijl aan. Wij kunnen het voor u in de gewenste kleur spuiten, in de beits zetten of behandelen met lak. Zo krijgt u de sidetable die bij u past. Ook kunt u zelf aan de slag. Wij leveren ook verf, beits en lak waarmee u zelf gemakkelijk het tafeltje kunt behandelen. Even schuren, dan behandelen naar uw wensen en u heeft de ideale sidetable.

Een sidetable op maat

Het kan natuurlijk voorkomen dat dit model iets te breed voor uw woning is. Dit is geen enkel probleem, aangezien we ook wandtafels en sidetables op maat maken. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Meppel. U vindt hier genoeg ideeën en inspirerende mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook meteen de mogelijkheden bespreken voor uw sidetable. Dan zorgen wij ervoor dat u een wandtafel ontvangt die precies past bij wat u graag terugziet in uw woning.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde sidetable is 2 - 4 weken. Een behandelde sidetable of op maat gemaakte sidetable duurt 4 - 6 weken.

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 149,00