Sidetables

Een houten sidetable is ideaal om uw huiskamer echt af te maken. Hebt u een saaie muur waar u wat mee wilt doen, maar die te klein is voor een dressoir? Dan is een sidetable ideaal. Of wilt u eindelijk uw post, huissleutels en handschoenen in de hal eens netjes opruimen? Neem dan een kijkje op de website voor een houten sidetable.

Een sidetable kenmerkt zich door z’n ondiepe afmetingen en de beschikking over twee of drie lades. Het is een kastje dat mooi tegen de muur aan kan staan en uitermate geschikt is voor het opbergen van kleine spulletjes en het aankleden van een kamer met een mooie bos bloemen of spiegel. Een sidetable is daarom ook ideaal te gebruiken als kaptafel in de slaapkamer.

Houten sidetable: diverse afmetingen mogelijk

Bij Blankhoutmeubelhal.nl hebben we diverse modellen sidetables staan. U kunt bij ieder model uw eigen gewenste afwerking aangeven, de producten zelf worden standaard onbehandeld geleverd. Dus wilt u een mooie blanke lak of juist een beits of verf in een kleur die helemaal bij uw interieur past? Dan regelen wij dat voor u. En zijn onze modellen nu net iets te klein of te groot? Dan maken wij de sidetable zonder problemen op maat. Breng gewoon een keer een bezoek aan de showroom in Meppel om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

lees meer