Blankhouten salontafels met rechte poot

Blankhouten salontafels met rechte poot

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 115,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Vierkante of rechthoekige blankhouten salontafels

Deze blankhouten salontafels worden met een blad van 4 cm dik geleverd.  De rechte poot kunnen we leveren in 7x7 of 8x8 of 9x9. Van deze salontafel steekt het blad een stukje over, maar u kunt deze salontafel ook krijgen met de poten op de hoek. Ook kunt u in de salontafel een lade krijgen.  We kunnen deze tafels op heel veel verschillende maten leveren, staat uw maat er niet tussen laat het ons weten.

Personaliseren

Deze tafels zijn nog onbehandeld, u kunt deze tafels zelf behandelen, maar u kunt het ook door ons laten spuiten in elke gewenste kleur. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. 

Levertijd:

onbehandeld 2-4 week, behandeld 4-6 week bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/span>