Eettafel bank Jan veel maten

Eettafel bank Jan veel maten

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 250,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Gezellig tafelen op deze bank 

Met deze eettafel bank kun je met veel mensen aan tafel zitten, de zithouding van deze bank is heerlijk doordat de rugleuning schuin loopt.  In onze winkel kunt u komen zitten op deze bank! Deze eettafel bank wordt op maat voor u gemaakt, u kunt kiezen tussen verschillende afmetingen. Zit uw afmeting er niet tussen neemt u ons dan kontakt met ons op.

De bank wordt onbehandeld geleverd, maar u kunt het zelf behandelen of door ons laten spuiten( zoals op een van de foto's). Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

4-6 week onbehandeld 6-8 week behandeldals er gekozen wordt voor het behandelen van de eettafel bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen.