Steigerhouten tuinset Jouk: Tafel, bank met leuning en bank zonder leuning

Steigerhouten tuinset Jouk: Tafel, bank met leuning en bank zonder leuning

Productopties

* Verplichte velden

€ 590,00

In de zoektocht naar een steigerhouten tuinset komt u natuurlijk veel resultaten tegen. Maar het is moeilijk om daarin een keuze te maken. Bij Blankhout Meubelhal maken wij het u graag gemakkelijk. U kiest bij ons een model, laat deze wel of niet behandelen in de beitskleur van uw keuze, kiest een mooie kleur zitkussens en u bent klaar. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld dit model: Jouk. Deze steigerhouten tuinset bestaat uit een eettafel met twee banken. Eén met leuning en eentje zonder. Dat geeft de tuinset een speelse en vrolijke uitstraling.

Veel personalisering mogelijk in steigerhouten tuinsets

Wij begrijpen dat niet iedere steigerhouten tuinset onbehandeld in iedere tuin past. Daarom bieden we u graag de mogelijkheid om de tuinset te personaliseren naar uw wensen. U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. Indien u het door ons laat uitvoeren heeft keuze uit verschillende kleuren beits. Op de foto's ziet u alle mogelijkheden. Naast beitsen bieden we ook mogelijkheden in personaliseren in kleur kussens. Wij leveren namelijk ook tuinkussens bij deze set voor een comfortabele zitplaats. Hierin kiest u uit verschillende kleuren uw favoriete soort. Vervolgens maken wij het kussen van uw keuze op maat dat past bij uw steigerhouten tuinset.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde steigerhouten tuinset is 4-6 weken. Een behandelde steigerhouten tuinset of op maat gemaakte steigerhouten tuinset duurt 6 - 8 weken bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>