Tuinsets

Op zoek naar een mooie tuinset? Bij Blankhout Meubelhal vindt u de mooiste steigerhouten tuinsets, voor u op maat gemaakt. Bekijk ons assortiment en kies vandaag nog voor een prachtige tuinset!

De voordelen van steigerhouten tuinsets

Steigerhouten meubels worden steeds populairder, en dat is niet voor niets! Het is een mooi stevig materiaal dat prima geschikt is voor zowel binnen als buiten. Wel eens meegemaakt dat uw plastic stoelen wegwaaiden? Met onze steigerhouten tuinsets hoeft u daar nooit meer bang voor te zijn. Het hout krijgt, naarmate het langer in gebruik is, zijn eigen unieke uitstraling. Een handig en mooi materiaal dat bij elke tuin en elk interieur past!

Bovendien kunt u de meubels helemaal aanpassen aan uw wensen. Een mooie tuinset gevonden, maar net niet in de goede afmetingen? Laat het ons weten! Onze meubels worden met de hand gemaakt, en we kunnen daardoor makkelijk rekening houden met uw wensen. De meubels kunnen onbehandeld geleverd worden, maar wij kunnen ze ook voorzien van beits of lak. Daarnaast kunt u zelf kiezen welke kleur kussens u bij de tuinset wilt. Kies uw favoriete kleuren en geniet van een prachtige bank die helemaal bij u past!

Bestellen bij Blankhout Meubelhal

Heeft u een mooie tuinset gevonden, dan kunt u snel en eenvoudig bestellen via onze webshop. Op elke productpagina vindt u een keuzemenu waarin u uw voorkeuren aan kunt geven. Kies hier bijvoorbeeld de gewenste afmeting van de meubels, de kleur lak en de kussens die u erbij wilt hebben. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, laten we u weten wanneer de meubels bij ons klaar staat om opgehaald te worden. Wilt u ze liever laten bezorgen, dan is dat tegen meerprijs ook mogelijk.

Contact

Voor meer informatie of bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Via de website is ons contactformulier te vinden, maar u kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Of kom de steigerhouten meubels bekijken in onze showroom in Meppel. We hopen u binnenkort te mogen begroeten!

lees meer