Steigerhouten krukje

Steigerhouten krukje

Handige steigerhouten krukjes

De steigerhouten krukjes van Blankhout Meubelhal zijn handig omdat ze op verschillende manieren te gebruiken zijn. Zit u bijvoorbeeld met een groep buiten, dan is dit een ideaal (extra) zitje. Of zit u lekker buiten in de zon te lezen, dan is dit een bijzettafeltje of voetenbank. U kunt alle kanten op met deze praktische krukjes.

Afmetingen steigerhouten krukjes

De afmetingen van deze krukjes zijn als volgt:

» Krukjes: 39x39 cm

Mocht u op zoek zijn naar andere afmetingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan voor uw situatie op maat gemaakte krukjes leveren. Deze krukjes zijn mooi te combineren met andere steigerhouten meubels zoals banken, stoelen en tafels. U stelt op die manier uw eigen steigerhouten tuinset samen. Wanneer u de andere steigerhouten meubels ook bij ons bestelt, bent u ervan verzekerd dat alles in dezelfde kleur en hoogwaardige kwaliteit is.

Binnen enkele weken bij u thuis

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 6-8 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

U kunt tijdens het bestellen ervoor kiezen om de krukjes thuis te laten bezorgen of om ze af te halen bij ons in Meppel.