Steigerhouten eettafel stoel met armleuning

Steigerhouten eettafel stoel met armleuning

Productopties

* Verplichte velden

€ 115,00

Op zoek naar een steigerhouten eettafel stoel?

Onze steigerhouten eettafel stoel is ideaal voor bij uw eettafel. Dit model, met armleuningen, is zowel een zeer comfortabele als een stevige stoel. Of u nou gezellig een drankje met uw vrienden doet of buiten eet met uw gezin, voor beide situaties is dit een heerlijke stoel.

Stel uw complete tuinset samen

De stoelen staan het mooiste bij een complete steigerhouten (tuin)set. Deze kunt u bij ons helemaal zelf samenstellen. U kunt kiezen voor een tuintafel met zes steigerhouten eettafel stoelen, maar ook voor een tafel met één Spaanse bank en drie stoelen. Net wat het best bij uw situatie past. Bekijk onze steigerhouten tafels en onze steigerhouten stoelen en banken. Uiteraard bieden wij ook complete steigerhouten tuinsets aan.

Haal nu uw eettafelstoel of complete tuinset in huis

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 6-8 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>