Tuinbanken/eettafel banken

Bent u op zoek naar een leuke houten bank voor bij de eettafel, of wilt u een mooie tuinbank? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Onze steigerhouten banken zijn ideaal voor bij de eettafel, maar kunnen ook prima buiten gebruikt worden. Bekijk snel ons assortiment en bestel vandaag nog een prachtige steigerhouten bank voor bij u thuis!

Meubels op maat gemaakt

Om de steigerhouten bank ook echt uw bank te laten worden, werken we bij Blankhout Meubelhal aan de hand van uw wensen. U kunt de meubels onbehandeld laten aanleveren, maar wij kunnen ze ook voorzien van een laagje verf of beits. U heeft hierbij keuze tussen verschillende kleuren, zodat er altijd een kleur is die bij u past.Tevens kunnen we voor veel van onze banken op maat gemaakte kussens bijleveren. Kies uw favoriete kleur en maak er met de kussens helemaal uw eigen plekje van!

Heeft u een mooie bank gevonden, maar staat de maat die u wilt er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op om uw wensen door te geven. Omdat de meubels met de hand worden gemaakt, is het geen probleem om rekening te houden met speciale afmetingen. Zo zorgen we ervoor dat ook u van onze prachtige steigerhouten meubels kunt genieten!

Bestellen bij Blankhout Meubelhal

Op elke productpagina vindt u meer informatie over het product. Tevens vindt u een menu waarin u uw voorkeuren kunt aangeven en een bestelling kunt plaatsen. Wanneer de artikelen klaar zijn, kunt u ze als bouwpakket bij ons afhalen. De meeste meubels worden in delen geleverd, tenzij anders vermeld. Wilt u laten bezorgen, dan kan dat ook! De meubels worden tegen extra vergoeding bij u thuis afgeleverd. Let op: er wordt alleen geleverd op de begane grond.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Op de contactpagina vindt u al onze gegevens. We hopen u binnenkort te mogen begroeten!

lees meer