Steigerhouten tuinset Sander: Tafel met Spaanse bank en drie krukjes

Steigerhouten tuinset Sander: Tafel met Spaanse bank en drie krukjes

Productopties

* Verplichte velden

€ 563,00

Bent u op zoek naar een steigerhouten tuinset, die net even iets anders dan anders is? Bestel dan onze steigerhouten tuinset Sander. Deze tuinset heeft een unieke uitstraling. De set bestaat uit een eettafel met een bank (wordt ook wel Spaanse bank genoemd) en drie losse krukken. De eettafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, beginnend vanaf een lengtemaat van 150 cm met een maximum 250 cm! Liever andere afmetingen? Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om uw persoonlijke wensen door te geven. Wij maken dan uw steigerhouten tuinset op maat aan de hand van uw ideeën.

Varieer in kleur, uitstraling en kussen bij deze steigerhouten tuinset

Er zijn veel variaties mogelijk bij deze steigerhouten tuinset. U kunt niet alleen varieren in afmetingen, maar ook in kleur. Wij kunnen uw nieuwe tuinset behandelen met beits, in de kleur die u graag wenst. Op de foto's ziet u voorbeelden van de mogelijke kleuren. Daarnaast kunt u direct handige zitkussens bij ons bestellen. Deze maken we ook op maat. Het zitkussen is 6 cm dik en wordt met speciale stof bekleed die geschikt is voor outdoor gebruik. Zo gaan uw kussen langer mee. Ook hierin heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Welke wensen u ook heeft in een steigerhouten tuinset, bij Blankhout Meubelhal kunnen we het allemaal voor u maken.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde steigerhouten tuinset is 4-6 weken. Een behandelde steigerhouten tuinset of op maat gemaakte steigerhouten tuinset duurt 6 - 8 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

/p>