Steigerhouten Spaanse bank met armleuningen

Steigerhouten Spaanse bank met armleuningen

Productopties

* Verplichte velden

€ 95,00

Spaanse steigerhouten bank met armleuningen

Lekker buiten genieten van de zon doet u in een steigerhouten Spaanse bank. Dankzij armleuningen aan beide zijden en de schuin lopende rugleuning zit deze bank zeer goed. Bent u toch op zoek naar nog een beetje extra zitcomfort, bestel dan gelijk op maat gemaakte kussens. De Spaanse bank is te gebruiken als eettafel bank maar kan uiteraard ook als losse bank gebruikt worden.

Afmeting Spaanse steigerhouten bank met armleuningen

De Spaanse bank kan geleverd worden in de volgende afmetingen:

» Spaanse bank: van 100x38 cm tot en met 300x38 cm

Zit uw gewenste afmetingen er niet tussen, neem dan contact met ons op. De Spaanse bank wordt standaard geleverd in onbehandeld steigerhout. Mocht u de bank liever behandeld ontvangen, dan is dat mogelijk. Wij beitsen de bank dan voor u met een van onze vier verschillende kleuren buitenbeitsen. Dit kunt u aangeven tijdens de bestelprocedure. Hier kunt u ook kiezen voor op maat gemaakt zitkussens. De kussens zijn 6 cm dik en leverbaar in diverse kleuren.

Deze steigerhouten Spaanse bank bestelt u bij ons

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 6-8 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>