Steigerhouten Spaanse bank

Steigerhouten Spaanse bank

Productopties

* Verplichte velden

€ 85,00

Comfortabele Spaanse steigerhouten bank

De Spaanse steigerhouten bank is de ideale bank voor buiten. De iets schuin lopende rugleuning geeft deze bank een zeer prettige zithouding. Het wordt een echt genot om met het mooie weer buiten te zitten. Helemaal wanneer u bij Blankhout Meubelhal ook nog een set bijpassende kussens bestelt. De Spaanse bank is zowel los te gebruiken als bij een eettafel.

Afmeting Spaanse steigerhouten bank

De Spaanse bank kan geleverd worden in de volgende afmetingen:

» Spaanse bank: van 100x38 cm tot en met 300x38 cm

De Spaanse bank bieden wij aan in acht verschillende afmetingen, maar maatwerk is ook mogelijk. Wij maken de banken namelijk zelf en kunnen deze aanpassen naar uw wensen. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de bank door ons te laten behandelen met buitenbeits. Hiervoor heeft u de keuze uit vier verschillende kleuren. Voor afwijkende afmetingen vragen wij u om contact met ons op te nemen, dan kunnen wij voor u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bestel uw eigen steigerhouten Spaanse bank hier

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 6-8 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>