Steigerhouten tweepersoons bed Geert

Steigerhouten tweepersoons bed Geert

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 249,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Perfect bed voor de landelijke slaapkamer

Het steigerhouten tweepersoonsbed Geert is ontzettend geschikt voor iedere landelijk ingerichte slaapkamer. Dit mooie tweepersoonsbed is gemaakt van steigerhout en geeft direct een stoere en gezellige uitstraling. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U heeft ook nog de optie om bedlades van 60 cm diep erbij te bestellen. Ideaal voor extra opbergruimte.

Afmetingen van Geert

Het steigerhouten bed wordt geleverd als bouwpakket en is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

» Breedte: van 120 cm tot en met 180 cm
» Lengte: van 200 cm tot en met 220 cm

De hoogte van het hoofdeinde is 90 cm en de hoogte van het voeteneinde is 59 cm.

Wij maken dit steigerhouten bed Geert voor u op maat. U kunt zelf kiezen welke afmeting u wilt. Behalve de breedte, kunnen we ook de lengte variëren: 210 of 220 centimeter lang. Op de foto ziet u het bed nadat het grijs is gebeitst. Standaard wordt het bed onbehandeld geleverd, maar wij kunnen het voor u behandelen met lak, beits of verf.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Wilt u extra comfortabel liggen op dit tweepersoonsbed, dan kunt u direct lattenbodems (keuze uit twee soorten) en Dreamex matrassen mee bestellen.

Bestel de Geert nu

De levertijd van het onbehandelde steigerhouten tweepersoonsbed Geert is 3-5 weken. Behandeld hebt u hem binnen 4-6 weken in huis bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

Bestellen? Dat kan via het onderstaande formulier. Vul uw keuzes snel in!