Kleinartikelen

Blankhout Meubelhal is gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels, maar ook voor decoratie kunt u bij ons terecht! Op deze pagina vindt u onze steigerhouten kleinartikelen. Leuke extra’s om uw interieur de finishing touch mee te geven!

Steigerhouten kleinartikelen: mooi en veelzijdig

Steigerhout is enorm populair, en dat is niet voor niets. Het is een mooi robuust materiaal dat zowel voor binnen als buiten geschikt is en vormt bovendien in elk interieur een mooie toevoeging! Naast steigerhouten meubelen zoals bedden, tafels en loungesets hebben we Blankhout Meubelhal daarom ook steigerhouten kleinartikelen. Denk bijvoorbeeld aan stoere tijdschriftenrekken, wandborden of een steigerhouten hertenkop voor aan de muur. Leuk om het huis mee te decoreren en het plaatje helemaal compleet te maken!

Alle steigerhouten meubels en kleinartikelen kunnen zowel behandeld als onbehandeld worden geleverd. Zo kunt u de artikelen verven in de kleur die u wenst! Laat u de meubels door ons behandelen, dan kunt u kiezen uit verschillende kleuren lak en beits. Let op: voor de door ons behandelde artikelen geldt in de meeste gevallen wel een langere levertijd dan voor de onbehandelde artikelen!

Op maat gemaakte artikelen

Al onze steigerhouten artikelen worden met de hand gemaakt. Dat levert u veel voordelen op: u heeft gegarandeerd unieke meubels van een goede kwaliteit én ze kunnen voor u op maat gemaakt worden! Wilt u decoratie voor op een lastige muur waar u niets mee kunt? Geen probleem bij Blankhout Meubelhal. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, zodat we kunnen zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.

Houdt er rekening mee dat de prijzen die op de website weergeven worden een startprijs zijn voor de onbehandelde artikelen. Voor meubelen met andere afmetingen of artikelen die geverfd of gebeitst zijn geldt veelal een meerprijs. Wanneer u bij ons bestelt, zullen de meubels in gemiddeld 2 tot 4 weken bij ons klaarstaan om opgehaald te worden. Tegen extra betaling kunnen de meubels ook bij u thuisbezorgd worden.

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op onze contactpagina. We hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons filiaal!

lees meer