Steigerhouten salontafel

Steigerhouten salontafel

Productopties

* Verplichte velden

€ 75,00

Steigerhouten salontafel

Steigerhouten meubelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Steigerhout is een ideaal materiaal om te gebruiken voor salontafels. Deze salontafel is een mooie aanwinst voor het binnen interieur maar is ook te gebruiken als een salontafel om uw tuinset aan te vullen. De mooie kleur van de salontafel geeft een gezellige en tevens stoere uitstraling.

Salontafel op maat gemaakt

De salontafels zijn te bestellen in een aantal standaard afmetingen:

» 59x59 cm
» 78x78 cm + €10,-
» 98x98 cm + €60,-
» 117x117 cm + €100,-

Staat u gewenste afmeting er niet tussen? Mocht u op zoek zijn naar andere afmetingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen de salontafel op maat maken naar uw gewenste afmetingen, dan weet u zeker dat het goed aansluit op uw interieur.

Wij leveren uw steigerhouten salontafel binnen enkele weken

De steigerhouten meubelen hebben een levertijd van ongeveer 4-6 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

U kunt tijdens het bestellen ervoor kiezen om de steigerhouten salontafel thuis te laten bezorgen of om ze af te halen bij ons in Meppel. De bezorgkosten in Nederland zijn maximaal € 50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden).