Steigerhouten eettafel met kolom poten

Steigerhouten eettafel met kolom poten

Productopties

* Verplichte velden

€ 375,00

Steigerhouten eettafel met kolom poten

Deze steigerhouten eettafel biedt een stoere aanvulling op het binnen of buiten interieur. Met de kolom vormige poten heeft de eettafel een stoere uitstraling. Deze steigerhouten eettafel past goed bij de Spaanse bank of krukbank van Blankhout Meubelhal.

Afmetingen: De eettafel is gemaakt van steigerhout met 3 cm dikte en heeft de standaardafmeting 95x200 cm.

Personaliseer de eettafel naar eigen smaak

De eettafel is standaard onbehandeld, u heeft zelf de mogelijkheid om de eettafel te behandelen met een buitenbeits, maar dit kunt u ook door ons laten doen. Om de eettafel zo veel mogelijk te maken naar uw smaak bieden wij een aantal afmetingen en behandelmogelijkheden zoals grijs transparante beits, pebbel of dover wit.
De steigerhouten eettafel is te verkrijgen in verschillende afmetingen. Mocht uw gewenste afmeting er niet tussen staan, neem dan gelijk contact met ons op.

Bezorging binnen een paar weken

De steigerhouten eettafel heeft een levertijd van ongeveer 4-6 weken indien onbehandeld en ongeveer 6-8 weken als er gekozen wordt voor het behandelen van de eettafel bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 


U kunt tijdens het bestellen ervoor kiezen om de steigerhouten salontafel thuis te laten bezorgen of om het af te halen bij ons in Meppel. De bezorgkosten in Nederland zijn maximaal € 50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden).