Eettafels/hockers

Bent u op zoek naar een mooie steigerhouten tafel of hocker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Blankhout Meubelhal vindt u allerlei eettafels en hockers. Steigerhout is de laatste jaren steeds populairder geworden, en dat is niet voor niets. Het is een mooi stevig materiaal dat ideaal geschikt is voor binnen en buiten. Bij Blankhout Meubelhal maken wij allerlei meubels van steigerhout. Van banken en tafels tot bedden, voor iedereen is er iets te vinden! In deze categorie vindt u onze eettafels en hockers.
De meubels worden met de hand gemaakt, en kunnen daarom precies zo gemaakt worden zoals u dat wilt. Op onze website kunt u daarom uw voorkeuren aangeven wanneer u een bestelling plaatst. De meubels kunnen onbehandeld geleverd worden, maar wij kunnen ze ook voorzien van een laagje buitenbeits. U heeft de keuze tussen verschillende kleuren, zodat u altijd iets kunt vinden dat bij uw smaak past!

Bestellen bij Blankhout meubelhal

Heeft u een mooie tafel gevonden, dan kunt u snel en eenvoudig bestellen via onze website. Hier kunt u uw voorkeuren doorgeven zoals de afmeting, de gewenste kleuren en eventueel bijbehorende accessoires. Staat de maat die u wilt er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op om dit door te geven. Omdat al onze meubels handgemaakt zijn kunnen we goed rekening houden met speciale wensen. Zo kunt ook u straks genieten van onze prachtige steigerhouten meubels! Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, kunnen we goed inschatten wanneer de meubels klaar zijn om opgehaald te worden. Wilt u ze liever laten bezorgen, dan is dat tegen extra betaling ook mogelijk. Let op: er wordt alleen geleverd op de begane grond! De meubels worden standaard als bouwpakket geleverd, tenzij dit anders staat vermeld. Contact Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons. Op de contactpagina vindt u alle gegevens die u nodig heeft. Liever de meubels eerst in het echt zien? Kom langs in onze showroom in Meppel!
lees meer