Bedden

Bij Blankhout Meubelhal maken we de mooiste steigerhouten meubels. Doordat wij alles zelf produceren zorgen we voor de beste kwaliteit en meubels die voldoen aan al uw wensen. In deze categorie vindt u onze steigerhouten bedden. Bekijk ons assortiment en kies vandaag nog voor één van deze prachtige bedden!

Steigerhouten bedden bij Blankhout Meubelhal

Bij Blankhout Meubelhal vindt u een divers assortiment handgemaakte bedden van steigerhout. Steigerhout is een robuust materiaal dat tijdloos is en lange tijd meegaat. Zo kunt u jarenlang genieten van een prachtig bed! Naast tweepersoonsbedden vindt u in ons assortiment ook eenpersoonsbedden en hoogslapers. Ideaal voor in de kinderkamer, omdat deze bedden veel ruimte besparen. Kies bijvoorbeeld voor een hoogslaper met een bureau eronder, of een bed met een kast in de kopse kant. Een handige én makkelijke manier om spullen of kleding op te bergen.

Heeft u het bed van uw dromen gevonden, maar voldoet hij net niet aan uw wensen qua afmetingen? Wij maken uw meubels graag voor u op maat zodat ook u kunt genieten van onze prachtige steigerhouten meubels. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we helpen u graag verder!

Bestelling en levering

Heeft u een bed gevonden dat bij u past? Geef op de pagina van het betreffende bed uw voorkeuren aan en bestel gemakkelijk via de website. U kunt de bedden onbehandeld laten leveren, maar wij voorzien ze ook graag van een laagje verf of beits, zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen. Afhankelijk van uw wensen zal de bestelling na ongeveer 2 tot 4 weken bij ons klaarstaan om opgehaald te worden. Bezorgen is ook mogelijk, maar hiervoor geldt wel een meerprijs.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de mooiste steigerhouten meubels!

lees meer