Steigerhouten krukbank

Steigerhouten krukbank

Productopties

* Verplichte velden

€ 69,00

Op zoek naar een steigerhouten krukbank?

Onze steigerhouten krukbank is ideaal voor bij uw tuintafel. Dit tijdloze model heeft een warme uitstraling en is enorm handig voor extra zitplaatsen. U kunt gezellig in de zomer naast elkaar aan uw tuintafel zitten. De krukbank is natuurlijk ook prima los te gebruiken als zitje in uw tuin. Deze steigerhouten krukbank is de ideale toevoeging voor op uw terras.

Afmetingen steigerhouten krukbank

Deze krukbank kan geleverd worden in de volgende afmetingen:

» Krukbank: van 100x38 cm tot en met 300x38 cm

Bij Blankhout Meubelhal kunt u deze krukbank in verschillende afmetingen bestellen. Zit uw gewenste afmeting er toch niet bij, neem dan contact met ons op. De krukbank wordt standaard geleverd in onbehandeld blank steigerhout, maar kan ook door ons behandeld worden met buitenbeits. Hiervoor kunt u kiezen uit vier verschillende kleuren. Ook voor bijpassende kussens kunt u bij ons terecht. Deze zijn 8 cm dik en leverbaar in verschillende kleuren. De krukbank is dus helemaal naar uw smaak samen te stellen.

Bestel uw nieuwe steigerhouten krukbank nu

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 6-8 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>