Steigerhouten eettafelbank Jouk met armleuning

Steigerhouten eettafelbank Jouk met armleuning

Productopties

* Verplichte velden

€ 117,00

Zoekt u naar een eettafelbank met armleuningen?

Jouk is dan wellicht wat u zoekt. Deze steigerhouten eettafelbank is gemaakt van onbehandeld steigerhout en heeft armleuningen. Door de iets schuin lopende rugleuning heeft deze bank een zeer fijne zithouding, ook wanneer u aan het eten bent. Op de bank kunt u gemakkelijk meerdere personen kwijt. Een uitstekende bank om gezellig, met u gezin, aan tafel te dineren.

Afmetingen eettafelbank Jouk

De bank is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

» Eettafelbank Jouk: van 100x38 cm tot en met 300x38 cm

Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid om de Jouk naar uw eigen wensen aan te passen. U kiest eerst de gewenste maat. Staat deze er niet tussen, neem dan contact met ons op. Als tweede kiest u of u de bank door ons wilt laten behandelen met één van onze buitenbeitsen. Het is ook mogelijk om de bank onbehandeld te laten. Tot slot kunt u nog ervoor kiezen om op maat gemaakte zitkussens erbij te bestellen. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren.

Bestel uw eettafelbank nu en ontvang hem snel thuis

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 6-8 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

.