Steigerhouten eettafelbank Jan

Steigerhouten eettafelbank Jan

Productopties

* Verplichte velden

€ 117,00

Authentieke steigerhouten eetafelbank Jan

De steigerhouten eettafelbank Jan is een ruime eettafelbank. Een barbecue met vrienden? Geen probleem, u kunt gemakkelijk meerdere mensen kwijt op deze bank. Het zit ook nog eens enorm gezellig met zijn allen op deze bank. Door zijn authentieke model heeft de bank ook een zeer warme uitstraling. Daarnaast is de bank verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Afmetingen steigerhouten eetafelbank Jan

De eettafelbank is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

» Eettafelbank Jan: van 100x38 cm tot en met 300x38 cm

De Jan is naar uw eigen smaak samen te stellen. U kunt kiezen uit diverse afmetingen, van 100x38 cm tot en met 300x38 cm, en verschillende kleuren buitenbeits. Om de bank helemaal af te maken, kunt u ook op maat gemaakte kussens erbij bestellen. Deze zijn 6 cm dik en in verschillende kleuren leverbaar. Mocht u gewenste afmeting of kleur er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op. Wij zullen kijken naar de mogelijkheden.

Haal uw steigerhouten eettafelbank Jan nu in huis

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 6-8 weken bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>