Ronde eettafel 117 cm 3 poten ( nog 1 beschikbaar)

Ronde eettafel 117 cm 3 poten ( nog 1 beschikbaar)

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 149,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Ronde grenen eettafel doorsnee van 117cm met 3 houten poten. Het blad is 4 cm dik, en de poten zijn 8x8. De hoogte van de tafel is 77 cm. We hebben nog een tafel beschikbaar.

 

Gezellig tafelen aan een ronde eettafel

Deze mooie ronde tafel is van vurenhout gemaakt, het blad heeft een doorsnee van 120 cm, de poten zijn vierkant 9x9 en de hoogte van de tafel is 77 cm

Wij behandelen uw tafel graag!

Wij leveren de tafel standaard onbehandeld. Mocht u het kastje graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Wij kunnen de tafel voorzien van beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren. Wilt u liever het nachtkastje zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om het zelf te kunnen doen.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.