Over ons

Bent u op zoek naar robuuste tijdloze meubelen met een landelijke stijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Blankhout Meubelhal verkoopt blankhouten meubelen in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment meubelen, die bovendien erg leuk zijn geprijsd. In onze online webwinkel kunt u de blankhouten meubelen gemakkelijk en snel vanuit uw luie stoel bestellen. Als u de meubelen wat meer op uw gemak wilt bekijken dan kan dat ook, kom dan gerust eens langs bij onze winkel aan de Molenstraat in Meppel!  

Wij groeien met u mee

Van jong tot oud: voor elke leeftijd hebben wij prachtige blankhouten meubelen in ons aanbod. Zo hebben wij bijvoorbeeld leuke houten ledikanten voor uw baby of mooie commodes voor in de babykamer. Of wat dacht u van een blankhouten schommelstoel of houten speelgoed voor in de babykamer? Ook wanneer uw kind het ledikant is ontgroeid en u op zoek bent naar een blankhouten peuterbed of een bed op de groei, hebben wij verschillende modellen in ons aanbod. En voor stoere jonge meiden hebben wij erg leuke meidenkasten! Natuurlijk zijn we u niet vergeten: van slaapkamer tot woonkamer, bij ons vindt u prachtige meubelen om uw huis sfeervol mee in te richten.  

Meubelen naar uw wens

Bij Blankhout Meubelhal leveren we graag meubelen met een persoonlijk tintje. Daarom kunt u bij ons de afmetingen en afwerking van de meubelen zelf bepalen, zodat het meubelstuk compleet naar uw eigen smaak is. Zo kunt u voor veel van onze kasten zelf de deurtjes kiezen, bijvoorbeeld met een klassieke of juist moderne uitstraling. Daarnaast kunt u ook de afwerking van de meubelen zelf uitkiezen. Dit wordt vervolgens op professionele wijze door ons uitgevoerd. Wij kunnen de meubelen bijvoorbeeld voorzien van blanke lak, beits en verschillende soorten verf, in iedere gewenste kleur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een karakteristieke afwerking met krijtverf? U kunt natuurlijk ook gewoon zelf de kwast ter hand nemen. Wij hebben verschillende soorten beits, lak en verf voor u op voorraad. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

                                                     

 

Wij vinden het belangrijk om voor u klaar te staan. Wij kunnen u altijd helpen met vragen over producten of bestellingen. Heeft u specifieke vragen of is er onverhoopt iets misgegaan? Onze klantenservice is via het contactformulier op de website bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0522-252671, mocht u bijvoorbeeld telefonisch ondersteuning nodig hebben bij de montage van de meubelen.

U kunt nu ook bij ons terecht voor steigerhouten meubelen! Kijk daarvoor op onze website www.dehoutwal.com