Ovale eiken tafel

Ovale eiken tafel

Productopties

* Verplichte velden

€ 1.400,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Stoer en robuust

Deze robuuste eettafel is een blikvanger in uw kamer! Je kunt er heel gezellig omheen zitten. De tafel is lang maar door de ovale vorm neemt het toch niet zo veel plek in, de afmeting is 120x240. De poten zijn gemaakt van rustike eiken balken (14x14) dit betekend dat het eiken barsten en scheuren en noesten heeft. Het blad is gemaakt van 4 cm dik eiken.

Behandeling 

De tafel is standaard nog onbehandeld, u kunt de tafel zelf behandelen met lak of olie, maar u kunt het ook door ons laten behandelen. Als u de uitstraling wilt houden van onbehandeld eiken dan kunt u het beste kiezen voor doodmatte lak, de tafel wordt dan behandeld met 2 componenten lak die heel mat is waardoor je bijna niet ziet dat de tafel behandeld is.

We kunnen de tafel ook in een CBM kleur laten spuiten. CBM kleuren zijn landelijk en blijven altijd hetzelfde.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier  verder.

Levertijd

4-6 week onbehandeld 6-8 week behandeld . voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>/p>