Nachtkastje met ster

Nachtkastje met ster

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 119,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Nachtkastje voor de echte sterren 

Dit unieke nachtkastje geeft een stoer uiterlijk in het interieur. Ideaal voor de echte sterren onder ons. Ook leuk als aanvulling op een stoere jongenskamer. Het nachtkastje heeft een deur waar een ster is uitgezaagd. Door het uiterlijk van het nachtkastje pas het snel bij elk bed.

Het nachtkastje met ster heeft de volgende afmetingen:

» Breedte 46 cm

» Hoogte 64 cm

» Diepte 32 cm 

U kunt zelf kiezen welke kant het deurtje op moet draaien. Of het deurtje naar links of rechts moet opendraaien kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Wilt u het nachtkastje graag in een andere kleur?

Wij leveren het nachtkastje standaard onbehandeld. Mocht u het nachtkastje graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Wij kunnen het nachtkastje voorzien van beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren. 
Wilt u liever het bed zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om het nachtkastje zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen - Kleur beits.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Snelle levering van het nachtkastje

Het nachtkastje heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u hem onbehandeld bestelt, behandeld is de levertijd 4-6 wekenbij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

. ..