Nachtkastje met la en openvak

Nachtkastje met la en openvak

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 49,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een klein houten nachtkastje met la en openvak

Dit blankhouten nachtkastje is ideaal voor een kleine kamer of een lager bed. Ook maakt het design van het nachtkastje al snel dat het bij elk bed past. De kast is voorzien van een opbergladen waardoor u ruimte heeft om spullen op te ruimen.

Het nachtkastje met twee laden heeft de volgende afmetingen:

» Breedte 42 cm

» Hoogte 51 cm

» Diepte 30 cm

Wij behandelen uw nachtkastje graag!

Wij leveren het houten nachtkastje standaard onbehandeld. Mocht u het kastje graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Wij kunnen het nachtkastje voorzien van beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren. Wilt u liever het nachtkastje zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om het zelf te kunnen doen.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Houten nachtkastje snel geleverd

Het nachtkastje heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u hem onbehandeld bestelt, behandeld is de levertijd 4-6 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>