Nachtkastje met hartje

Nachtkastje met hartje

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 119,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Handig nachtkastje met een lief uiterlijk

Als u op zoek bent naar een nachtkastje die er ook nog eens erg lief uit ziet dan bent u bij nachtkastje met hartje aan het goede adres. Dit kastje bevat een deur waar een hartje uitgezaagd is wat het nachtkastje uniek uiterlijk geeft.

 Dit nachtkastje pas al snel bij elk bed, maar speciaal bij bed Sam, ook uit dit bed is een hartje gezaagd waardoor de meubels samen een leuk compleet geheel uitstralen.

Het nachtkastje met hartje heeft de volgende afmetingen:

» Breedte 43 cm

» Hoogte 64 cm

» Diepte 32 cm

 U heeft een keuze in welke kant de deur draait. Wilt u dat de kast de draaiing naar links of rechts heeft, geeft dit aan bij het bestellen.

Wilt u het nachtkastje graag in een andere kleur?

Wij leveren het nachtkastje standaard onbehandeld. Mocht u het graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Wij kunnen het nachtkastje voorzien van beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren. 
Wilt u liever het bed zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om het nachtkastje zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen - Kleur beits.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Snelle levering van het nachtkastje

Het nachtkastje heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u hem onbehandeld bestelt, behandeld is de levertijd 4-6 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>