Klepbank Jan veel maten mogelijk

Klepbank Jan veel maten mogelijk

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 300,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Op zoek naar een houten bank die ook nog lekker zit en opbergruimte heeft?

Dan is  deze bank is  misschien wat voor u. Deze heerlijk zitten de bank, heeft ook nog opbergruimte onder de zitting.

Deze eettafel bank wordt op maat gemaakt, u kunt kiezen tussen verschillende afmetingen. Zit uw afmeting er niet tussen neemt u ons dan kontakt met ons op. In onze winkel kunt u natuurlijk op deze bank komen zitten!

Personaliseer uw bank

De bank wordt onbehandeld geleverd, maar u kunt het zelf behandelen of door ons laten spuiten( zoals op een van de foto's).Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

4-6 week onbehandeld 6-8 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>