Kleinartikelen

Koopt u een blankhouten meubel, dan kan het zijn dat u liever een andere kleur of een andere afwerking wilt. Daarom zijn er op onze website ook kleinartikelen verkrijgbaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan andere knopjes of greepjes voor op de deuren en laden. Of een extra beits, lak of olie, om het meubel bij te werken of een andere kleur te geven. En uiteraard zijn er ook nog losse artikelen zoals dekenkisten verkrijgbaar. U vindt het hier bij het onderdeel kleinartikelen.

Een overzicht van onze kleinartikelen:

Kleinartikelen voor uw blankhouten meubels

Stelt u zich voor, u hebt een mooie linnenkast of boekenkast gekocht bij Blankhout Meubelhal, maar weet nog niet precies welke kleur hij moet krijgen. Dan is het een goed idee de kast eerst thuis neer te zetten, om het in de huis- of slaapkamer zelf te kunnen bekijken. Vervolgens kunt u de kast een bepaalde kleur (laten) lakken of beitsen. De lak, olie en beits zijn bij ons los verkrijgbaar. Voor wanneer u van gedachten verandert of er gewoon nog even rustig over na wilt denken! En misschien wilt u uw blankhouten meubel wel een andere uitstraling geven. Dat kan al met een ander knopje of greepje. Ook deze onderdelen zijn los verkrijgbaar op onze website. Bekijk daarvoor het onderstaande aanbod.

Bestel uw kleinartikelen gemakkelijk online

Wilt u snel uw meubel repareren of voorzien van een nieuw uiterlijk? Al onze kleinartikelen vindt u op onze website, waar u ze ook direct kunt bestellen. Zo hebt u uw knoppen, beits of lak snel in huis om aan de slag te gaan met uw meubel! Bekijkt u de producten liever van dichtbij, dan kunt u natuurlijk ook terecht in onze showroom in Meppel. Hier kunnen wij u tevens voorzien van advies over de producten en het gebruik ervan.

lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2