Vitrinekast Henny

Vitrinekast Henny

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 1.329,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Deze prachtige vitrinekast Henny is een regelrechte topper! De rustieke en landelijke stijl van deze vitrinekast valt bij een hoop mensen in de smaak. De kast heeft erg veel opbergruimte door de schuifdeuren en legplanken. In de onderkast bevindt zich één legplank en in de bovenkast zitten twee legplanken. Deze kast zal niet alleen erg leuk staan in een landelijke woonkamer, hij is ook zeer geschikt voor in de keuken! Een mooi hip of landelijk servies zal ongetwijfeld tot zijn recht komen in deze prachtige kast.

Kwalitatieve landelijke vitrinekasten

Op zoek naar een landelijke vitrinekast? Zoek dan niet verder! Deze stoere vitrinekast wordt standaard in het volgende formaat geleverd: 140 cm breed, 212 cm hoog en 51 cm breed. Wij leveren deze kast onbehandeld bij u af. De vitrinekast komt als bouwpakket bij u thuis. Voor een meerprijs kunnen wij de kasten professioneel voor u behandelen.  We de kast voor u beitsen of lakken, mocht u de houten look willen behouden. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Bezoek onze winkel

Wilt u liever niet de vitrinekast online kopen, maar eerst eens rustig met eigen ogen bekijken? Dat kan geregeld worden: u bent van harte welkom in onze winkel aan de Molenstraat in Meppel. Natuurlijk kunnen wij u dan ook meer vertellen over de behandelopties en montage. Graag tot ziens in Meppel!

Levertijd

onbehandeld 3-5 week behandeld 5- week bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

nbsp;