TV-kast/audiomeubel Meppel

TV-kast/audiomeubel Meppel

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 359,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Blankhouten tv-kast/ audiomeubel Meppel voor in een stijlvol interieur

Bent u op zoek naar een stijlvolle aanwinst in uw interieur? Dan is deze mooie TV-kast misschien wat voor u. Dit tv-meubel heeft vier deuren, hierdoor biedt de tv-kast veel ruimte om al uw films en apparatuur op te bergen.  Deze kast is volledig voor u gemonteerd, u hoeft de kast niet meer in elkaar te zetten.

Afmetingen

Deze blankhouten tv-kast kunnen we in de verschillende breedte maten leveren: 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm.  Ook kunnnen we de kast in 3 verschillden hoogtes leveren: 50 cm, 55 cm, 60 cm en 65 cm.   En omdat audioapperattuur verschillende dieptes hebben kunt u ook nog uit 4 verschillende diepte maten kiezen: 45 cm, 50 cm, 60 cm, en 65 cm diep. ( binnen maat - 6 cm) Mocht uw afmeting er nu echt niet tussen zitten, neemt u dan contact met ons op we kunnen ook kasten op maat leveren. 

Uw tv-meubel professioneel laten behandelen bij Blankhout meubelhal

Wij leveren de tv-kast Meppel standaard onbehandeld. Mocht u de kast graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Zo heeft u bij het bestellen verschillende keuzes in onder het kopje behandelopties. U kunt kiezen uit een mooie kleuren beits, krijtverf en verschillende lakken en oliën.

Wilt u liever de kast zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits of verf om de kast zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen - Kleur beits.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Informatie over levertijd 

Deze tv-kast Meppel met 4 deuren  heeft een levertijd van ongeveer 4-6 weken, onbehandeld, 5-7 week behandeld voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>