tv-kast/audiomeubel Henny met schuifdeuren

tv-kast/audiomeubel Henny met schuifdeuren

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 619,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Stijlvolle blankhouten tv-kast Henny

Dit blankhouten tv-meubel/audiomeubel met twee schuifdeuren is een mooie aanwinst in uw interieur. Met de handige schuifdeuren kunt u snel bij uw opgeborgen spullen en apparatuur. Zo bepaalt u zelf welke van de drie vakken zichtbaar is en waar u het liefste het deurtje voor heeft staan. De kast wordt kant-en-klaar gemonteerd geleverd waardoor u daar niets meer aan hoeft te doen. 

De tv-kast Henny met schuifdeuren heeft de volgende afmetingen:

» Breedte 157 cm

» Hoogte 49 cm

» Diepte 51 cm

Graag een ander kleurtje?

Wij leveren de tv-kast Henny standaard onbehandeld. Mocht u de kast graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. U heeft bij het bestellen keuze uit verschillende behandelopties. Wij kunnen de kast voorzien van beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren.
Wilt u liever de kast zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits of verf om de kast zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen - Kleur beits.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Informatie over levertijd

Deze tv-kast Henny met schuifdeuren heeft een levertijd van ongeveer 4-6 wekenals er gekozen wordt voor het behandelen van de eettafel bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen.