TV kast/audiomeubel Henny met 4 laden

TV kast/audiomeubel Henny met 4 laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 729,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Blankhouten tv-kast Henny voor in een stijlvol interieur

Bent u op zoek naar een stijlvolle aanwinst in uw interieur? Zoek dan niet verder en bestel Blankhouten tv-kast Henny met vier laden. Dit tv-meubel heeft vier laden en een open vak, hierdoor biedt de tv-kast veel ruimte om al uw films en apparatuur op te bergen. De laden zijn mooi afgewerkt met een stoere handgreep. Deze kast is volledig voor u gemonteerd, u hoeft de kast niet meer in elkaar te zetten.

Deze blankhouten tv-kast kunnen we in de volgende breedte maten leveren:

» Breedte 180 cm

» Hoogte 49 cm

» Diepte 51 cm 

Wilt u liever een tv-kast met schuifdeuren? Kijk dan hier voor een andere Henny tv-kast met schuifdeuren.

Uw tv-meubel professioneel laten behandelen bij Blankhout meubelhal

Wij leveren de tv-kast Henny standaard onbehandeld. Mocht u de kast graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Zo heeft u bij het bestellen verschillende keuzes in onder het kopje behandelopties. U kunt kiezen uit een mooie kleuren beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren.

Wilt u liever de kast zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits of verf om de kast zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen - Kleur beits.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Informatie over levertijd 

Deze tv-kast Henny met 4 laden heeft een levertijd van ongeveer 4-6 weken voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>