tv-kast/audiomeubel 4 deurs met openvak

tv-kast/audiomeubel 4 deurs met openvak

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 339,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

TV-kast/audiomeubel

Deze blankhouten tv-kast/audiomeubel heeft een openvak bovenin, waar apperatuur kan staan, maar ook achter de deurtjes kunt u natuurlijk nog wat spullen opbergen. Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en zijn standaard nog onbehandeld, u kunt er voor kiezen om de meubels zelf te behandelen, daarvoor hebben we verschillende kleuren beits en lak, maar u kunt er ook voor kiezen om de tv-kast/audiomeubel door ons te laten spuiten. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het sprofesioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier  verder.

De kast wordt als bouwpakket geleverd. 

De levertijd is 2-4 week voor een onbehandelde kast en 4-6 week voor een behandelde kast voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>.

Afmeting: 

B185xH172xD45 de hoogte van het openvak is 12 cm, deze kast kunnen we ook leveren op 55 en 60 cm diep.

Type deuren

We kunnen deze tv-kast leveren met verschillende type's deuren, afgebeeld in de kast de Niels deur, deze heeft een glad paneel in het midden. Maar we kunnen de kast ook leveren met een Helma deur, deze heeft schrootjes in het midden, maar een Norma deur kunnen we ook leveren deze heeft een bossingpaneel in het midden, dan hebben we ook nog de Ameland deur, dit is een gladde deur met 2 groeven.

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: