Strakke 2 deurs kast 75 cm of 92 cm breed

Strakke 2 deurs kast 75 cm of 92 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 249,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een twee deurs kleding kast naar uw smaak gemaakt

Bij Blankhout Meubelhal bieden wij kasten aan die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Zo kunt u altijd even navraag doen als een specifieke wens heeft. Omdat elk huis natuurlijk anders is bieden wij deze kast aan in verschillende maten, zo heeft u altijd een kast die past in de kamer. De standaardafmetingen zijn:

» Breedte 90 cm

» Hoogte 180 cm

» Diepte 52 cm Dit is een hangkast, en wordt geleverd met een hangstok, u kunt er natuurlijk ook 1/2 leg 1/2 hang bij bestellen, of legplanken over de hele breedte.

U kunt ook kiezen uit de afmeting:

» Breedte 92 cm

» Hoogte 180 cm

» Diepte 42 cm   Deze kast heeft drie legplanken voor het opbergen van uw kleding.

» Breedte 92 cm

» Hoogte 180 cm

» Diepte  62 cm Bij de levering van deze kast zit ook een roede inbegrepen om kleding te hangen. U kunt er ook voor kiezen voor een hang-en-leg-samenstelling, dit kan door legplanken te bestellen en te monteren over de gehele breedte van de kast en de roede boven in de kast te plaatsen. 

Ook kunt u kiezen uit twee soorten deuren, de Niels deur heeft een glad paneel in het midden van de deur. Deur Helma heeft schrootjes in het midden van de deur. Kies de deur die het beste past in uw interieur.

Behandelmogelijkheden voor de strakke 2 deurs kast 

Standaard wordt de kasten onbehandeld en als bouwpakket afgeleverd, maar wij kunnen de kast ook professioneel voor u behandelen. Wij kunnen de kast voorzien van beits, blanke lak of verschillende soorten verf in alle gewenste kleuren. 
De achterwand van deze kast is van triplex gemaakt, als u de kast laat spuiten dan wordt deze niet mee gespoten. Wilt u liever het bed zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om de kast zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen - Kleur beits.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Type deur

We kunnen deze kast leveren met 3 verschillende soorten deuren, de kast is afgebeeld met een Niels deur, deze deur heeft een glad paneel in het midden, dan hebben we nog de Helma deur, deze heeft in het midden schrootjes, en dan kunt u ook nog kiezen voor de Norma deur, deze deur heeft in het midden een bossing paneel.

Informatie over levertijd 

De blankhouten kast heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u hem onbehandeld bestelt, behandeld is de levertijd 4-6 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>