Set bed + kast

Wilt u gelijk alle benodigdheden hebben voor uw slaapkamer? Dan bent u bij Blankhout Meubelhal aan het juiste adres! Wij hebben voor u sets samengesteld zodat u alles wat u nodig hebt voor het inrichten van een slaapkamer in één keer kunt bestellen. Niet alleen handig, maar zo zorgt u er ook voor dat de meubels mooi bij elkaar aansluiten. De sets met de kasten en bedden zijn bovendien nu extra scherp geprijsd!

Houten kledingkast met een- of tweepersoonsbed

Onze sets zijn ideaal voor wanneer u een mooi bijpassend geheel wilt halen: zo slaat u twee vliegen in één klap. Zowel het bed als de kast, die een prachtige strakke maar ook landelijke uitstraling hebben, kunnen we in verschillende afmetingen leveren. Ook kunnen we bedden op maat maken met bedladen of een slaaplade eronder. De kasten zijn naar eigen wens in te delen met hanggedeelten en legplanken.

Creëer eenheid in uw slaapkamer

Wij leveren de set standaard onbehandeld. Mocht u het bed en de kast graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Zo heeft u bij het bestellen verschillende keuzes in behandelopties zoals beitslakken en oliën en verf.  Wilt u liever het bed en de kast zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om de behandeling zelf uit te voeren, bekijk daarvoor onze Klein Artikelen - Kleur beits.

Graag een ander formaat bed of kast?

De sets zijn voorzien van standaardmaten, maar mocht dit niet passen of u wilt graag een ander formaat kast of bed kunt u altijd even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij maken veel meubelen namelijk op maat zodat u naar alle tevredenheid van uw nieuwe meubels kunt genieten. 

Complete woonkamer set

Naast slaapkamer sets leveren wij ook complete woonkamer sets. Het voordeel van zo'n complete set is dat alle meubelen aangepast kunnen worden naar eigen wens en zodoende perfect bij elkaar passen en uw overige interieur. De woonkamer is immers een van de belangrijkste plekken in u huis, u komt er tot rust en ontvangt er uw gasten. Natuurlijk wilt u daarom dat uw woonkamer ook echt als uw thuis aanvoelt. Kies daarom voor een complete woonkamer meubel set van Blankhoutmeubelhal en geniet van uw interieur.