Meidenkast Helma 120 cm breed

Meidenkast Helma 120 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 229,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Is het geen pareltje, deze toffe blankhouten meidenkast Helma? Wij vinden van wel! Deze brede kast geeft uw kleine meid (of u) een mooie plek om spullen op te bergen. Door het brede uiterlijk heeft de kast wel iets weg van een stoer landelijk dressoir, waardoor hij een goede toevoeging is voor elke kamer in huis.

Meidenkasten naar uw wens

Deze leuke meidenkast wordt standaard geleverd in het volgende formaat: 120 cm breed, 123 cm hoog en 46 cm diep. Wilt u liever een iets diepere kast? Dat is mogelijk! We kunnen deze kast leveren in 46 cm, 56 cm en 60 cm diep. Bij de optie van 46 cm worden twee legplanken geleverd, bij 56 cm en 60 cm krijgt u een hangstok. Legplanken kunt u overigens altijd los bijbestellen en zo de meidenkast geheel naar eigen wens indelen. Wilt u toch liever een hangkast? We kunnen deze kast ook in 145 cm en 165 cm hoog leveren. Ook de deuren van de kast kunt u personaliseren. Op de foto’s ziet u de verschillende deuren die wij voor deze kast aanbieden.

Professionele afwerking

Standaard wordt deze meidenkast onbehandeld bij u afgeleverd, en standaard nog onbehandeld, en de kast wordt van vuren en grenenhout gemaakt. Maar voor een professionele afwerking van deze meidenkast kunt u desgewenst Blankhout Meubelhal inschakelen! Wij kunnen de kast voor u in de blanke lak zetten, hem beitsen of behandelen met (krijt)verf. Zegt u het maar! Naast leuke kleurtjes kunnen wij een mooie landelijke stijl creëren met lak, krijtverf of beits.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. De levertijd van een behandelde kast is vier tot zes weken. De kast wordt onbehandeld slechts in twee tot vier weken voor u gemaakt en geleverd bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Wilt u meer weten over deze blankhouten kast? Neem gerust een contact op voor de verschillende opties!