Meidenkast 165 cm hoog

Meidenkast 165 cm hoog

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 239,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Deze leuke landelijke meidenkast is zeker een van onze favorieten! In deze stoere blankhouten hangkast kunt u heel veel kleren leggen of hangen. Of andere spulletjes natuurlijk. Deze kast is niet alleen leuk voor de slaapkamer, in elke kamer zal deze multifunctionele kast goed tot haar recht komen. Benieuwd naar de verschillende opties? Lees snel verder!

Persoonlijke meidenkasten

Bij Blankhout Meubelhal kunt meubels helemaal naar uw wens samenstellen! Zo is de meidenkast allereerst verkrijgbaar in verschillende formaten. Standaard wordt deze kast geleverd in het formaat 100 cm x 165 cm x 46 cm. Een iets diepere kast is mogelijk: deze kast kunnen we leveren in 46 cm, 56 cm en 66 cm diep. Bij de kast van 46 cm diep leveren we drie legplanken, bij de kast van 56 cm en 66 cm diep een hangstok. Losse legplanken kunt u gemakkelijk bijbestellen, mocht u meer nodig hebben. We kunnen deze meidenkast ook met verschillende deurtjes leveren. De prijs van de kast is afhankelijk van de deur die u kiest (zie foto’s).

Afwerking van uw kast

Deze kast wordt als bouwpakket geleverd en is dan nog onbehandeld, en wordt van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex. U kunt uiteraard deze kast zelf behandelen, maar u kunt dat ook door ons laten doen, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt dan niet mee gespoten. Wij zorgen graag voor een deskundige afwerking. Wij kunnen deze meidenkast voorzien van blanke lak, beits en verf. Zoekt u een kast in een landelijke stijl? Dan is een behandeling met krijtverf wellicht iets voor u. Deze verf met matte en poederige uitstraling heeft de laatste jaren aanzienlijk aan populariteit gewonnen en dat is niet voor niets! Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook zo enthousiast geworden over deze meidenkast Helma? Bestel vandaag en wij gaan snel voor u aan de slag!

De levertijd van een onbehandelde kast bedraagt 2 tot 4 weken, van een behandelde kast is de levertijd 4 tot 6 weken.