Meidenkast 145 cm hoog

Meidenkast 145 cm hoog

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 219,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bent u op zoek naar een kast met veel bergruimte? De blankhouten meidenkast Helma is 145 cm hoog heeft ruimte voor heel veel spulletjes! Daarnaast ziet de kast er met een landelijke, stoere uitstraling ook nog eens heel leuk uit. Deze landelijke meidenkast is 145 cm hoog en 100 cm breed. Voor de diepte van de kast kunt u kiezen uit drie opties: 46 cm, 56 cm en 60 cm diep. Zo kunt u voor een iets diepere kast kiezen, mocht u wat meer ruimte nodig hebben. Bij de meidenkast van 46 cm worden twee legplanken geleverd. Bij de varianten van 56 cm en 60 cm ontvangt u ook een hangstok. Losse legplanken kunnen altijd bijbesteld worden, mocht u daar behoefte aan hebben. Wij leveren namelijk graag meubelen op maat!

Meidenkasten naar uw wens

De kast wordt standaard in een bouwpakket en onbehandeld geleverd, en onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt en de achterwand van triplex. Blankhout Meubelhal vindt het belangrijk dat de meubelen helemaal naar uw smaak zijn. Daarom bieden wij naast de verschillende opties om de afmetingen en indeling van uw kast zelf samen te stellen, ook mogelijkheden om het uiterlijk van de meidenkast zelf te bepalen. Niet alleen leuk voor uw dochter, maar ook voor u! Zo kunt u de deurtjes en de afwerking van de kast uitzoeken. De deurtjes kunnen bijvoorbeeld worden geleverd in een klassieke of juist moderne look, We hebben de Helma deur, dezeu deur heeft in het midden schrootjes, en we hebben de Niels deur, deze deur heeft in het midden een glad paneel.  Wilt u de kast nog meer aanpassen? Wij kunnen de kast professioneel voor u afwerken, bijvoorbeeld met beits, blanke lak of verf, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten, op een van de foto's ziet u hoe een kast in ral 9010 is gespoten.! Ziet u even door alle bomen het bos niet meer? Neem dan gerust even contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

Deze leuke landelijke kast heeft een levertijd van twee tot vier weken, mits u hem onbehandeld geleverd wil hebben. Kiest u voor een andere afwerking? Dan hebben wij vier tot zes weken nodig bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Kunt u ook niet wachten? Bestel dan vandaag nog deze blankhouten meidenkast!