Meidenkast 125 cm hoog

Meidenkast 125 cm hoog

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 219,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

De stoere blankhouten meidenkast Helma heeft alles wat een jonge vrouw nodig heeft! Deze kast heeft een stoere landelijke uitstraling, zodat u er ook nog een beetje blij van wordt. De houten kast Helma is standaard 125 cm hoog en 100 cm breed. De meidenkast kan daarnaast geleverd worden in verschillende dieptematen, mocht u meer opbergruimte nodig hebben. Zo kan deze meidenkast op maat geleverd worden in drie verschillende dieptes: 46 cm, 56 cm en 66 cm diep. Bij de variant van 46 cm diep worden twee legplanken geleverd, en bij de meidenkasten van 56 cm en 60 cm een hangstok. Daarnaast kunt u ook losse legplanken bijbestellen, zodat u de kast naar eigen wens kan aanpassen!

Meidenkasten naar uw smaak

Blankhout Meubelhal levert graag producten met een persoonlijk tintje. U kunt daarom niet alleen de afmetingen en samenstelling van uw meidenkast zelf bepalen, ook het uiterlijk kunt u personaliseren. Zo kunnen we deze stoere kast met verschillende deuren leveren, waarbij de prijs afhankelijk is van het type deur dat u kiest. U kunt de kast dus geheel aanpassen aan de rest van uw interieur. Wilt u de kast nog meer personaliseren? Standaard worden de kasten onbehandeld en als bouwpakket geleverd,en worden ze van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex. Maar wanneer u dat wilt kunt u de kast ook bij ons op professionele wijze laten behandelen. Zo kunnen wij de kast voorzien van blanke lak, beits (greywash, looglak, whitewash) en verschillende soorten verf, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Maar u kunt de kast natuurlijk ook gewoon laten verven door uw kleine meid. U kunt altijd contact met ons opnemen over de juiste afwerking van uw meidenkast. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

De levertijd van deze leuke landelijke kast bedraagt twee tot vier weken, mits u deze onbehandeld bestelt. Voor een geheel gepersonaliseerde kast hebben wij iets langer nodig, daarom bedraagt de levertijd van een behandelde kast vier tot zes weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Kunt u niet langer wachten? Bestel vandaag nog uw kast en wij gaan meteen voor u aan de slag!