Meidenkast Ameland + la

Meidenkast Ameland + la

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 219,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Deze meidenkast is een regelrechte topper! Deze landelijke kast met la ziet er niet alleen leuk uit, hij geeft u ook voldoende ruimte om heel veel in spulletjes in op te bergen! Zeer geschikt dus voor de rommelige kamer van uw jonge meid, maar ook gewoon erg leuk voor uzelf. Deze blankhouten meidenkast is een goede toevoeging voor elke kamer. Deze stoere meidenkast wordt standaard geleverd in het formaat 100 x 138 x 46. Hij kan naar wens worden geleverd in drie verschillende diepten: 46 cm, 56 cm en 60 cm. Bij de eerste variant (46 cm) worden twee legplanken geleverd. Bij de overige varianten (56 cm en 60 cm) ontvangt u ook een hangstok. Legplanken kunt u bij ons altijd los bijbestellen, mocht u een andere indeling van de kast wensen of wat meer mogelijkheden nodig hebben om uw spullen op te leggen. Deze kast wordt als bouwpakket geleverd en is standaard niet behandeld, deze kast wordt van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex. Lees verder voor de verschillende behandelopties!

Landelijke meidenkasten met kleur

Bent u op zoek naar een meidenkast met een hip kleurtje? Dat kunnen wij voor u regelen! Bij Blankhout Meubelhal kunnen we de kasten professioneel voor u afwerken, met bijvoorbeeld verf, lak of beits, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Of wat dacht u van een afwerking met krijtverf? Ook kunnen we de kast beitsen in verschillende kleuren: greywash, looglak, whitewash. Wilt u de landelijke houten uitstraling van de kast behouden? Dan is een afwerking met blanke lak misschien iets voor u. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. kunt u de kast ook gewoon onbehandeld bestellen, mocht u zelf aan de slag willen gaan. Voor advies over de afwerking kunt u altijd bij onze klantenservice terecht!

Aflevering

De levertijd van deze leuke meidenkast is 2 tot 4 weken. Voor het afwerken van uw kast hebben wij iets langer nodig (4 - 6 weken) bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

omdat wij graag veel zorg aan de producten besteden. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook! Wilt u meer weten over deze kast? Neem gerust eens contact met ons op, of ga verder met bestellen!