Meidenkast Ameland breed

Meidenkast Ameland breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 209,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bent u ook zo gek op meubelen met een stoere landelijke uitstraling? Wij van Blankhout Meubelhal in ieder geval wel. Deze meidenkast Ameland is niet alleen leuk voor u dochter, maar ook voor u! De blankhouten meidenkast Ameland is extra breed, zodat u genoeg spulletjes kwijt kunt. De kast is 120 cm hoog, maar ook 145 cm en 165 cm hoog is een mogelijkheid, en 120 cm breed. De dieptemaat kunt u zelf bepalen: wij kunnen de kast leveren in 46 cm, 56 cm en 60 cm diep. Bij de variant van 46 cm worden twee legplanken geleverd, bij de kasten van 56 cm en 60 cm diep krijgt u ook een hangstok. Heeft u meer legplanken nodig? Legplanken bijbestellen kan altijd.

Gepersonaliseerde meidenkasten

Wij begrijpen dat u graag een meubelstuk koopt naar uw eigen smaak. Daarom hebben wij verschillende opties om onze meubelstukken helemaal te personaliseren. Zo kunt u deze leuke meidenkast bijvoorbeeld bestellen met verschillende afwerkingen, allemaal professioneel behandeld door Blankhout Meubelhal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere look met beits? Of kiest u toch eerder voor een neutrale blanke lak? U kunt de kast ook laten verven in verschillende kleuren, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Zo heeft u altijd een kast die past bij de rest van uw interieur! En als u liever zelf de kast opleukt kan dat natuurlijk ook. Standaard leveren wij de kast onbehandeld en als een bouwpakket, en de kasten worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

De levertijd van een onbehandelde meidenkast Ameland breed bedraagt twee tot vier weken. Wanneer u wilt dat wij hem professioneel voor u afwerken, bedraagt de levertijd vier tot zes weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Heeft u meer vragen over deze kast of over het bestelproces? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij doen graag ons best voor u. Ga meteen aan de slag met het samenstellen van uw kast en bestel vandaag nog!