Meidenkast Ameland

Meidenkast Ameland

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 189,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Deze kast heeft een standaardafmeting van 100 cm breed, 125 cm hoog en 46 cm diep. En wilt u meer spulletjes opbergen, dan is het goed om te weten dat u de kast ook in dieptematen van 56 en 60 cm kunt bestellen en in een extra hoogtemaat van 145 cm. Zo krijgt u een kast die precies bij de beschikbare ruimte past.

Bij een diepte van 46 cm leveren wij de meidenkast met twee legplanken, bij 56 en 60 cm met een hangstok. In het laatste geval kunt u er los legplanken bij bestellen, zodat u een gecombineerde leg-/hangkast krijgt. Een flexibele oplossing voor het opbergen van uw kleren en spullen.

Geef uw blankhouten meidenkast kleur

Standaard wordt de blankhouten meidenkast onbehandeld geleverd, onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex. Maar wilt u uw huis wat meer kleur geven, dan is het goed om te weten dat u deze zelf nog elke gewenste behandeling kunt geven. En ziet u dit niet zo zitten? Dan laat u dit toch gemakkelijk door ons doen? Wij kunnen de blankhouten meidenkast voorzien van een blanke lak, drie kleuren beits. De kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Wij helpen u graag bij het creëren van de passende meidenkast.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

De levertijd voor deze kast bedraagt twee tot vier weken voor een onbehandelde kast, en vier tot zes weken voor een behandelde kast bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

afhankelijk van de precieze afwerking die u wenst. U ontvangt de kast als bouwpakket. Wilt u ook genieten van deze blankhouten meidenkast? Stel deze dan snel samen en bestel direct!