Meidenkast met la 140 cm hoog

Meidenkast met la 140 cm hoog

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 229,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Standaard leveren wij deze kast in de afmetingen 100 cm breed, 138 cm hoog en 46 cm diep. Maar zoals u van ons gewend bent, kunnen wij deze afmetingen voor u aanpassen. Zo zijn er drie dieptematen beschikbaar, namelijk 46 cm, 56 cm en 66 cm. Bij een diepte van 46 cm twee legplanken meegeleverd, bij 56 en 60cm diep een hangstok, maar u kunt er ook los legplanken bij bestellen. Boven de deurtjes vindt u verder nog een ruime lade. Zo kunt u uw kleding en spulletjes opbergen zoals u dat wenst!

Wij kunnen deze meidenkast voorzien van verschillende typen deurtjes. Van modern tot klassiek, u kiest zelf het type deur. Kortom, genoeg mogelijkheden om deze meidenkast met la helemaal naar uw hand te zetten.

Meidenkast met la in de kleur van uw keuze

Wij leveren deze meidenkast standaard onbehandeld, en worden gemaakt van vuren en grenenhout, en de achterwand van triplex. Maar u kunt er ook voor kiezen deze meteen door ons te laten behandelen, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Daarbij hebt u deze keuze uit een blanke lak, drie kleuren beits en verf in de door u gewenste kleur. En wilt u de kast liever zelf van een kleurtje voorzien, dan kan dat natuurlijk ook! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

De levertijd voor deze meidenkast met la bedraagt twee tot vier weken, wanneer u kiest voor de onbehandelde versie en vier tot zes weken in het geval van de behandelde versie. U ontvangt de kast als bouwpakket. Ook snel uw kamer verfraaien met deze meidenkast? Stel deze dan snel samen en bestel direct!