6 deurs Ameland met laden

6 deurs Ameland met laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 559,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

6 deurs kast met laden

We kunnen deze 6 deurs kast in verschillende maten leveren. De kast met de afm:  B270xH180xD42 is een leg kast, deze kast wordt standaard met 3 legplanken geleverd. Omdat dit heel erg breed is adviseren wij om daar dan 2x een tussenschot bij te bestellen zodat de legplanken in 3 gedeelte worden gemaakt.

De kast met de afm: B270xH180xD52  is een legkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd.

Maar u kunt de hangleg indeling nog zelf bepalen, over deze breedte raden wij in ieder geval 2 tussenschotten aan zodat de legplanken niet te groot worden.

De kast met de afm: B270xH180xD62 is een extra diepe legkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd.

Verder kunnen we deze kast ook leveren op 200 cm hoog.

Maar u kunt ook bij deze kast de hang/leg indeling nog zelf bepalen, ook bij deze kast raden wij in ieder geval 2 tussenschotten aan zodat de legplanken niet te groot worden.

Type deuren

We kunnen deze kast leveren met verschillende type deuren, afgebeeld de Ameland deur, dan hebben we de Helma deur, deze deur heeft in het midden schrootjes, dan hebben we de Niels deur, deze deur heeft in het midden een glad paneel, en dan hebben we nog de Norma deur, deze deur heeft een bossing paneel in het midden.

Informatie

Onze meubels zijn standaard onbehandeld en worden van vuren en grenenhout gemaakt, de achterwand is van triplex.

We verkopen verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen, maar u kunt de kast ook door ons laten spuiten, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>