5 deurs Ameland met laden

5 deurs Ameland met laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 479,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

5 deurs kledingkast + laden

Deze brede 5 deurs kast kunnen we op verschillende dieptes leveren, zodat we aan veel wensen kunnen voldoen. 

Afmetingen en indeling kast

De kast met afm: B230xH180xD42 is een legkast en wordt standaard met 3 legplanken geleverd. Omdat deze planken dan vrij lang zijn adviseren wij om er  2 tussenschotten bij de bestellen, zodat de planken wat kleiner worden.

De kast met de afm: B230xH180xD52 is een hangkast,en de kast met de afm. B230xH180xD62 is een extra diepe hangkast, deze kasten worden standaard met een hangstok geleverd.

Verder kunnen we bovenstaande kasten ook nog leveren op 200 cm hoog.

De hang/leg indeling van deze kast kunt u zelf bepalen. Meestal wordt gekozen voor 2x een tussenschot en 4x 1/5 leg en b.v. 6x 2/5 leg dit zijn dan legplanken die over 2 deuren breed zijn.

Type deur

We kunnen deze kast ook leveren met een ander type deur, nl. de Helma of de Niels deur, zie de foto's!

Informatie

Deze kast wordt als bouwpakket geleverd, en onbehandeld, onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex. Wij bieden u wel de mogelijkheid om de kast in elke gewenste kleur te laten spuiten, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten.Ook verkopen we verschillende beits zodat u ook zelf de kast op kleur kunt brengen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder

Levertijd 2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna kontakt met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>