4 deurs meidenkast Ameland

4 deurs meidenkast Ameland

Productopties

  •  
  •  
  •  
+€ 20,00

* Verplichte velden

€ 339,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bent u op zoek naar een mooie kast met veel ruimte en wilt u hang- en legruimte kunnen combineren? Koop dan deze 4-deurs meidenkast met een stoere uitstraling!

Uw meidenkast met verschillende mogelijkheden

We kunnen deze meidenkast in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes leveren, hier even op een rijtje wat mogelijk is:

» Breedte kast: 189 cm of 210 cm

» Hoogte kast:  120 cm 145 cm of 165 cm

» Diepte kast:  - 46 cm ( dit is en legkast en wordt geleverd incl. 3 legplanken) 

56 cm ( dit is een hangkast en wordt geleverd incl hangstok) we adviseren hierbij wel om toch een tussenschot te bestellen zodat de hangstok niet te groot wordt. Bij deze kast kunt u ook een hang/leg indeling bestellen.     

60 cm ( dit is een extra diepe hangkast en wordt geleverd incl. hangstok) ook hierbij adviseren we om tocht een tussenschot te bestellen zodat de hangstok niet te groot wordt. En ook bij deze kast kunt u een hang/leg indeling bestellen. 

Deze meidenkast kan worden geleverd met verschillende deurtjes. Modern of klassiek, u heeft het voor het uitkiezen. U kunt allereerst kiezen voor de standaard Ameland deur. Daarnaast hebben wij de Helma deur (met schrootjes) en de Niels deur (met een glad middenpaneel). Kortom, u kunt deze meidenkast geheel naar uw persoonlijke smaak samenstellen!

Meidenkast in verschillende kleuren

Standaard wordt deze 4-deurs meidenkast onbehandeld geleverd, en wordt van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex. Zonder behandeling behoudt hij zijn landelijke look (materiaal: vuren en grenenhout). U kunt er ook voor kiezen de kast door ons te laten behandelen, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Zo kunnen wij de kast voorzien van blanke lak, en drie kleuren beits. Wilt u de kast liever zelf behandelen? Dat kan natuurlijk ook! Wilt u advies over de afwerking, neem dan gerust contact met ons op.

Levertijd

De levertijd voor de onbehandelde meidenkast is twee tot vier weken. De levertijd voor een behandelde kast is iets langer: vier tot zes weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

U ontvangt de kast bij uw thuis als bouwpakket. Wilt u de kast ook snel bij u in huis plaatsen? Stel dan vandaag uw kast samen en bestel snel!