4 deurs Ameland

4 deurs Ameland

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 339,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een ruime 4 deurs kledingkast.

afm: B181xH180xD52, maar we kunnen deze  stoere 4 deurs kledingkast ook in  verschillende breedte en diepte maten leveren.
We kunnen deze kast in twee breedte maten leveren  nl:  181 cm breed en 205 breed.
 
Dan kunnen we de kast op 3 diepte maten leveren:
42 cm diep is een legkast, deze kast wordt dan ook incl. 3 legplanken geleverd.
52 cm diep, dit is een hangkast en deze kast wordt dan ook met een hangstok geleverd. Voor deze kast kunt u nog zelf een hang/leg indeling samenstellen.
62 cm diep, dit is een extra diepe hangkast, en ook deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. Ook voor deze kast geld dat u zelf nog een hang/leg indeling samen kunt stellen.
 

Opties:

We kunnen deze kast ook leveren met een Helma of een Niels deur, zie de foto's .
Deze kasten worden als bouwpakket geleverd, en zijn onbehandeld en onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand is van triplex
We hebben de mogelijkheid om voor u de kast in elke gewenste kleur te laten spuiten, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten.
We verkopen ook verschillende kleuren beits zodat u zelf de kast kunt behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

 

Levertijd

 
2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./div>