4 deurs Ameland met 2 laden

4 deurs Ameland met 2 laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 379,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Ruime kledingkast met 4 deuren en 2 laden 

Deze stoere 4 deurs kledingkast kunnen we in verschillende breedte en diepte maten leveren.
We kunnen deze kast in twee breedte maten leveren: 181 cm breed en 205 breed.
 
Dan kunnen we de kast op 3 diepte maten leveren:
42 cm diep is een legkast, deze kast wordt dan ook incl. 3 legplanken geleverd.
52 cm diep, dit is een hangkast en deze kast wordt dan ook met een hangstok geleverd. Voor deze kast kunt u nog zelf een hang/leg indeling samenstellen.
62 cm diep, dit is een extra diepe hangkast, en ook deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. Ook voor deze kast geld dat u zelf nog een hang/leg indeling samen kunt stellen.
 
Ook kunnen we deze kasten allemaal op 200 cm hoog leveren.
Deze kasten worden als bouwpakket geleverd, en zijn onbehandeld, en onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand is van triplex.
 

Pas uw kledingkast aan naar eigen smaak

We hebben de mogelijkheid om voor u de kast in elke gewenste kleur te laten spuiten, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten.
We verkopen ook verschillende kleuren beits zodat u zelf de kast kunt behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Type deuren

Deze kast kunnen we ook nog met verschillende type deuren leveren, afgebeeld de Ameland deur, dan hebben we nog de Hema deur, deze heeft in het midden schrootjes, de Niels deur, deze heeft in het midden een glad paneel, en dan hebben we nog de Norma deur, deze heeft in het midden een bossing paneel.

 

Levertijd

2-4 week onbehandeld en 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen.