3-deurs meidenkast

3-deurs meidenkast

Productopties

  •  
  •  
  •  
+€ 20,00

* Verplichte velden

€ 349,00

Bezorgen

We hebben de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten hiervoor in Nederland zijn maximaal €50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden). U kunt dit aanvinken in het winkelwagentje.

Verschillende afmetingen meidenkast:

Breedte:  155 cm

Hoogte :  120 cm of 145 cm en ook nog 165 cm

Diepte:     45 cm ( legkast wordt incl. 2 legplanken geleverd) 55 cm diep, ( hangkast wordt geleverd incl. hangstok), 60 cm ( extra diepe hangkast wordt geleverd incl. hangstok ) 

Indeling kast:

Bij een diepte van 56 en 60 cm leveren we de meidenkast als een hangkast met hangstok, maar u kunt voor een combinatie van leg- en hangruimte kiezen. Daarbij kunt u kiezen uit 1/3 hang- en 2/3 legruimte of 1/3 leg- en 2/3 hangruimte. Bij een diepte van 45 cm worden 2 legplanken geleverd, bij deze kast kunt u een tussenschot erbij bestellen om het doorzakken van de planken tegen te gaan.

Deze meidenkast kan worden voorzien van verschillende typen deurtjes. Van modern tot klassiek, u kiest het type deur dat bij u in de smaak valt. U kunt kiezen tussen de standaard Ameland deur, de Helma deur (met schrootjes), de Niels deur (met glad middenpaneel). Kortom, u kunt deze meidenkast geheel aanpassen aan uw wensen.

3-deurs meidenkast in elke gewenste kleur

Standaard leveren wij deze 3-deurs meidenkast onbehandeld, gemaakt van vuren en grenenhout, en de achterwand van triplex. maar u kunt ervoor kiezen de kast ook door ons te laten behandelen. Er zijn in dat geval twee keuzemogelijkheden: wij kunnen de kast voorzien van een blanke lak, drie kleuren beits, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. En wilt u liever zelf de kwast ter hand nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

De levertijd voor deze 3-deurs meidenkast bedraagt twee tot vier weken, wanneer u deze onbehandeld bestelt. De levertijd voor een behandelde kast bedraagt vier tot zes weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

U ontvangt de kast als bouwpakket. Wilt u snel ruimte creëren voor uw kleding en spulletjes? Stel dan meteen uw kast samen en bestel vandaag nog!